Geef je gasten een ultieme beleving met een gala of awardshow

Gala of awardshow organiseren?

Let’s amplify your event

Een luxe, chique of bijzonder gala heeft een perfecte aankleding nodig en dat begint al ver voor het evenement plaatsvindt. De juiste uitnodiging (via de juisten kanalen!), een eyecatcher, een verrassing of iets onverwachts maken van een gala of show iets om nooit meer te vergeten. Wat wil je dat het feest uitstraalt? Luxe, zakelijkheid of creativiteit? Wat gebeurt er op het podium, wat is de show dynamiek?

Awardshow organiseren

Een awardshow organiseren lijkt soms een eenvoudig feestje, maar er is niets zo uitdagend als het samenstellen van een uitdagende en onderhoudende podiumshow. Wij denken graag met je mee en zorgen voor de perfecte aankleding, decoratie en complete organisatie van het evenement.

Voordelen Amplify

  • Regie/productie: we regelen de complete logistiek, je hoeft alleen het applaus nog in ontvangst te nemen.
  • Uitnodigingen relaties: we denken met je mee over wie je uitnodigt en kijken ook in ons eigen netwerk wat er mogelijk is.
  • Eventdesign: álles wat je ziet en hoort, bedenkt, ontwerpt en regelt Amplify.
  • Content: we maken een contentmarketingplan voor je waarin een hoop mogelijk is. Denk aan video’s, blogs, vlogs, plogs, stories en livestreams.

Hoe zorg je voor een extra beleving ná het gala of de show?

Amplify’s gouden tip

Zorg ervoor dat je bij de uitgang een mooie tafel hebt ingericht met verrassende goodiebags. De gouden tip: zet op de goodiebag wat erin zit. Vaak denken mensen dat er in zo’n tasje alleen wat reclamefolders of pennen zitten. Als je vertelt wat de (bijzondere!) inhoud is, willen mensen er ook eerder in kijken. Stem de producten in de goodiebag af met de doelgroep van het event. Heb je vooral sportmensen in de zaal, dan is een grote zak snoep misschien niet zo’n goed idee óf je moet er een ludieke draai aan geven. En als de doelgroep uit innovatieve IT’ers bestaat, zijn ouderwetse notitieblokken waarschijnlijk zonde van het geld.

Neem contact op

This post is also available in: Engels

WhatsApp WhatsApp ons