Hybride event

Creëer impact met een hybride event.

Let’s Amplify your Hybride event!

Een hybride evenement is een combinatie tussen een off- en online evenement. Het publiek dat aanwezig is en de deelnemers online, krijgen gewoon dezelfde inhoud te zien: alleen vanaf verschillende locaties. Door de huidige coronamaatregelen kunnen locaties slechts een deel van hun gastencapaciteit faciliteren. Daarom biedt de combinatie van live en online een uitkomst.

In het afgelopen jaar hebben wij meer dan honderd online evenementen en congressen mogen organiseren, al die positieve ervaring nemen wij nu mee naar de toekomst. En de toekomst van veel evenementen en congressen zal hybride zijn. Voor veel deelnemers zal hybride een uitkomst zijn, daardoor geef je de keuze om het event online of fysiek mee te maken.

Het enige wat je dan echt nodig hebt, is een platform wat dit naadloos faciliteert. Wij hebben dat eventplatform in huis en in eigen beheer. Daardoor zijn alle specifieke wensen en eisen mogelijk.

Daarnaast zoek je een partner met verstand en ervaring van alle facetten rondom eventorganisatie, communicatie, marketing, strategie, concept, productie en techniek. Alle elementen moeten samen komen om een hybride event succesvol te laten worden.

Voordelen Amplify:

  • Regie/productie online en offline: we regelen de complete logistiek, inclusief het hoofdpodium of de break out ruimtes, van de congresdag(en), je hoeft alleen het applaus nog in ontvangst te nemen.
  • Eigen deelnemersregistratie tool: kaartverkoop, inschrijven voor programma, registratie, netwerken, badges, voting, live stemmen in de zaal, het kan allemaal in onze tool.
  • Content: we maken een contentmarketingplan met video’s, blogs, vlogs, plogs, stories en natuurlijk livestreams tijdens het congres zelf.
  • Live Stream: ook hier gaat het om sprekers, panelleden of debatten die worden uitgezonden. Vaak is er een goede interactie met het publiek mogelijk en wordt er hier veel gekozen voor een televisieformat met een interviewer en sprekers of gesprekken aan tafel.
  • Eventplatform: het belangrijkste bij een online event of congres is een professioneel en altijd werkend platform. Bij Amplify hebben we daarom ons eigen platform ontwikkeld op basis van onze uitgebreide ervaring met deze vorm van evenementen.

Inhoud in leidend

Inhoudelijke- en kennisevents hebben daarom een stabiele en ervaren partner nodig, die hun doelstellingen serieus neemt en niet met allemaal toeters en bellen aan komt zetten waarbij de boodschap verloren gaat. Ook al zijn er steeds meer interessante online tools te vinden: de inhoud gaat nog altijd voor de (online) vorm.

On demand: ook in hybride events

Content van events moet nu echt on demand zijn. Dat is niet alleen op tv en internet de nieuwe manier van doen. Het is ook voor kennisevenementen dé manier om de ROI en de impact van je evenement te vergroten. Denk dus goed na over die impact en hoe je dit het beste en zo volledig mogelijk kan benutten en integreren in je totaalcampagne.  Iedereen is tegenwoord gewend dat kennis en inspiratie altijd voorhanden is.

We helpen je graag verder!

Wil je hierover doorpraten of ben je benieuwd of je op de juiste weg zit? Wil je weten of wij je kunnen ondersteunen met je hybride productie? Plan dan een vrijblijvend consult in. We helpen je graag op weg en adviseren je met plezier de juiste kant op.

Neem contact op

This post is also available in: Engels

WhatsApp WhatsApp ons