Schrijf je hier in voor onze Campfire Sessions of maak een Meet & Greet afspraak. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen. Ons team, de Amplify Cocktail & Mocktails en een leuke goodie bag staat voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven door maximaal 4 keer per jaar onze EventUpdate te ontvangen, zet dan een vinkje in het formulier. Met je inschrijving voor de EventUpdate, maar ook met je aanmelding voor deze sessies ga je akkoord met onze algemene en privacyvoorwaarden. 

Let op je moet je ook nog aanmelden voor het evenement zelf, dat doe je hier: www.eventstreet.nl 

Inschrijven Campfire Sessions - Amplify Eventstreet Haarlem

Vul hier je gegevens in en meld je aan voor een van de Campfire Sessions. Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden en mogen wij contact met je op nemen.
  • Jouw telefoonnummer gebruiken we alleen om eventuele last minute zaken rondom de Campfires te kunnen communiceren.
    Je kunt je voor 1 Campfire inschrijven. Kies je er meerdere dan word je op basis van beschikbaarheid ingedeeld. Hierover ontvang je van ons kort voor het event bericht.
    De Meet & greets zijn korte 1 op 1 sessie met een Amplifier. Hiermee maak je een afspraak met een van onze in de bar van de Philharmonie. Kies je hiervoor, dan krijg je van ons een telefoontje of email met een voorstel voor een tijd.
    Onze EventUpdate verschijnt maximaal 4 keer per jaar. Hierin delen wij ons cases, vlogs & blogs. Als je dit vakje aanvinkt ga je ermee akkoord dat we jouw contactgegevens gebruiken om je deze EventUpdate toe te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.