Amplify Organiseerde het Congres – De Mediafacts Nationale Uitgeefdag

Uitgeven was nog nooit zo moeilijk, maar ook nog nooit zo leuk! Empowering publishing was het thema van de Mediafacts Nationale Uitgeefdag 2016. Lees hieronder meer over het congres wat wij organiseerde in opdracht van Pubmedia.

Maar liefst zesentwintig sessies illustreerden de veelzijdigheid van de uitgeefsector tijdens deze dag. Thema’s die de volle breedte van publishing bestreken, stonden centraal in plenaire sessies maar vooral in het keuzeprogramma met al haar subsessies.

De technologie die volop beschikbaar is om uitgeverijen te faciliteren, de talloze platformen en kanalen die consumenten en adverteerders op hun wenken kunnen bedienen, kwamen aan bod. De rol van design, het slim inzetten van data, het echt bereiken van millennials en het exploiteren van online video: een kleine greep uit de onderwerpen van de Mediafacts Nationale Uitgeefdag 2016.

Amplify mocht vanaf het allereerste moment mee denken over de strategie, inhoud en beleving tijdens het congres. Als het evenementenbureau van PubMedia waren wij de rechterhand van Uitgever Ruth Bisschop in het succesvol lanceren, organiseren en produceren van de Nationale Uitgeefdag.

Disciplines die wij o.a. voor dit congres hebben ingezet:

Event Concept, Event Management, Event Productie, Event Design, Show design, Stagmanagement, Sprekersmanagement, Sponsor Management, Beursvloer coördinatie, Technische Productie.

Kunnen wij jouw congres ook helpen versterken? Versterking nodig bij het organiseren van je congres? Neem contact met ons op. Let’s Amplify Your Event

Aantal gasten: 525
Locatie: Theater Spant! in Bussum