Jaarcongres Internationalisation for all

In een van de allermooiste evenementenlocaties van Utrecht. Misschien wel van Nederland, de Werkspoorkathedraal vond het Nuffic Jaarcongres plaats.  Internationalisation for all

In 65 jaar Nuffic is veel bereikt, maar ‘Internationalisation for all’ is nog lang geen feit. Daarom lanceerde Freddy Weima tijdens de opening van ons jaarcongres een voorzet voor een onderwijsbrede internationaliseringsagenda met concrete actiepunten.

Dagvoorzitter was Chris Sigaloff, ze nam ons mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Journalist en schrijver Joris Luyendijk deelde zijn prikkelende visie op internationalisering met ons. Ook werd het nieuwe beeldmerk gelanceerd en de Orange Carpet Award uitgereikt. Naast het congresprogramma op het hoofdpodium konden de gasten kiezen uit meer dan 22 break out kennissessies.

Amplify mocht als het evenementenbureau voor de concepting, projectleiding en volledige eventproductie van dit congres tekenen. En met het bevlogen en inhoudelijk supersterke team van de Nuffic creëerden we dit prachtige evenement.

Disciplines die wij o.a. voor dit congres hebben ingezet:

EventConcept, Congres Management, Event Management, Event Productie, Event Design, Show design, Stagmanagement, Sprekersmanagement, Beursvloer coördinatie, Technische Productie, Video Productie.

Kunnen wij jouw (IT) congres ook helpen versterken? Versterking nodig bij het organiseren van je congres? Neem contact met ons op. Let’s Amplify Your Event

Aantal gasten: 800
Locatie: Werkspoorkathedraal