• lancering evenementenbureau

BizNiz Live

Walibi Holland

Succesvolle Lancering Event BizNiz Live!

De première en lancering van Event BizNiz Live is een feit. Meer dan honderd professionals uit het eventvak kwamen op Walibi bijeen om in een ochtend zichzelf helemaal bij te spijkeren op het gebied van eventmanagement en eventmarketing. De bezoekers aan de lancering van Event BizNiz Live zijn klaar om hard te gaan met hun events.

Na het winnen van een spannende bureaupitch werd Amplify verkozen tot het evenementenbureau van Walibi Holland. Trots gingen we van start met het eventconcept wat tot in de puntjes was uitgewerkt en helemaal aansloot bij Walibi,. Maar ook een brug sloeg de doelgroep door middel van eventcontent.

Presentatrice Lieke van Lexmond nam de gasten mee in een seminar met als thema “#hardgaan voor eventmanagers.” Zo liet Gerrit Heijkoop het publiek een expert worden in het inzetten van social media tijdens events en inspireerde Bente Bollmann van MOJO/Lowlands iedereen tijdens een sessie over de do’s en dont’s van festivalorganisatie. En niet te vergeten gaf eventguru Julius Solaris de gasten de niet te missen eventtrends van hét moment mee.

Maar, vanzelfsprekend konden wij gasten niet laten vertrekken zonder de ultieme Walibi beleving. Een groots schrikeffect, gegil en huivering trok door de zaal met eventmanagers toen de Halloween Fright Nights cast ineens de zaal overnam. De lichten knipperden, kettingzagen bulderden.  De schrik zat er goed in. Een magnifiek moment van Walibi beleving en content tijdens het evenement.

Na een ochtend vol griezelen, achtbanen maar vooral ook inspiratie en handvatten van de topsprekers, is iedereen er klaar voor om de praktische tips en tricks in de praktijk te brengen en dit jaar nog hun beste event ooit te organiseren.

Disciplines die wij o.a. voor dit congres hebben ingezet:

Event Concept, Event Management, Event Productie, Event Design, Show design, Stagemanagement, Sprekersmanagement, Technische Productie.

Kunnen wij jouw opening of lancering ook helpen versterken? Versterking nodig bij het organiseren van jouw evenement? Neem contact met ons op. Let’s Amplify Your Event

Locatie: Walibi Holland

Snel meer info? Mail ons, we horen graag van je!

2 + 4 = ?

  • Lijst Titel 1

  • Lijst Titel 2

  • Lijst Titel 3