• Coloplast

    Een zorgcongres voor continentieverpleegkundigen

    coloplast header image amplify

Dit congres organiseerde de opdrachtgever al 15 jaar zelf. Nu werd het tijd om het uit handen te geven, ook al vonden ze dat erg spannend. Het congres stond als een huis en had een uitstekende reputatie onder alle verpleegkundigen. Toch kon het wellicht wat frisser, professioneler en met meer oog voor het resultaat en de ROI. Daar werden wij als Amplify voor gevraagd, om mee te denken, mee te werken en samen met het interne team het congres naar een nog hoger niveau te brengen. In uitstekende samenwerking coördineerden wij de gehele dag en gaven de communicatie en marketing van het congres vorm.

We maakten de huisstijl, website, registratie en de show van de dag. Daarnaast maakten we de video en aftermovie van het evenement. We introduceerden verschillende vormen tijdens de plenaire setting en creëerden meer sprankelende beleving tijdens de presentaties.

Ook regelden we de passende aankleding en de goodiebag. Dit originele cadeautje verdween al tijdens het congres bij menig deelnemer in de tas. Een echte collectors item! Het mooiste compliment was dat de opdrachtgever aangaf nog nooit zo’n fijn en relaxt congres te hebben meegemaakt. En er was meer om tevreden over te zijn: het bezoekersaantal ging met maar liefst 20% omhoog.

Wil jij ook een succesvol event, zonder zorgen? Amplify helpt je graag!

Amplify EventVlog Congres Evenementenbureau from Amplify EventMarketing on Vimeo.

Aantal gasten: 150
Locatie: Landgoed de Horst
Type event: 2-jaarlijks congres

coloplast logo portfolio amplify

This post is also available in: Engels

WhatsApp WhatsApp ons