In het prachtige Parijs mochten wij aan de slag voor Yanmar tijdens de internationale Intermat beurs voor infrastructuur en constructie. 173.300 bezoekers bezochten het Villepinte in Parijs om de meer dan 1400 exposanten te ontmoeten. Te midden van al deze partijen hebben wij de zeer succesvolle wereldwijde (pers)lancering voor en met Yanmar mogen creëren. Onze taak bestond uit de strategie en een deel van de uitvoer van het marketingcommunicatie traject voorafgaand aan de internationale perslancering. En het concept, productie en uitvoer op locatie rondom de lancering van de twee nieuwe motoren. Een daverend succes waarbij we de internationale pers niet alleen aanwezig hadden maar er ook zeer veelvuldig is geschreven over de nieuwe producten.

Disciplines die wij o.a. voor dit PR Event /  productlancering hebben ingezet:

EventConcept, Event Management, Event Productie, Event Design, Show design, Stagemanagement, Sprekersmanagement, Beursvloer coördinatie, Technische Productie, Video Productie.

Kunnen wij jouw productlancering of persevenement ook helpen versterken? Versterking nodig bij het organiseren van je congres? Neem contact met ons op. Let’s Amplify Your Event

Aantal gasten: 200
Locatie: Parijs

WhatsApp WhatsApp ons