• Samenwerkende Zorginstellingen - Congres Samen Werken aan Waardig Leven

    Soepele doorstroming en coördinatie

    congreswaardigleven portfolio

Onderwerp van het congres was het waardigheidsparadigma. Het waardigheidsparadigma is een uitkomst van het project Handicap Experience, een samenwerking van Amerpoort, Cordaan, De Twentse Zorgcentra, ORO en Siza en onderzoekers Anne-Mei The, Antoinette Reerink en Eline Roelofsen. Het beschrijft wat cliënten, belangrijke naasten en professionals verstaan onder een waardig leven.

Het congres Waardig Leven had als focus het delen van ervaringen, de reis van het wetenschappelijke actieonderzoek en de weg daar naartoe. Onze opdracht was dat er weinig wordt ‘gezonden’ maar dat het echt interactief wordt aangepakt. Het moest een beleving zijn voor alle deelnemers die komen leren van het onderzoek en dit graag in eigen organisatie verder willen implementeren. Verder moest het laagdrempelig zijn en uitstekend toegankelijk voor mensen met een beperking, zoals onze cliënten en belangrijke gasten van het congres. We dachten mee over vorm en soms de inhoud. We adviseerden in opzet, uitrol en droegen zorg voor alle onderdelen van het event en het congresmanagement.

Wij ontwierpen de website, regelden de registratie en ontwikkelden een nieuw logo. Verder pakten we de sprekersbegeleiding op, hielden we contact met de locatie en zorgden we voor een soepele doorstroming en tijdschema op de dag zelf.

Aantal: 220
Locatie: Veeren smederij Amersfoort
Type event: congres om ervaringen uit te wisselen en wetenschappelijke onderzoeksresultaten te delen

samenwerkende zorginstelling logo portfolio amplify

This post is also available in: Engels

WhatsApp WhatsApp ons