• SIA-voorjaarsborrel

    Netwerken & kennis delen tijdens een voorjaarsborrel met een twist – 75 – 100 gasten

    SIA-Voorjaarsborrel

Voor Regieorgaan SIA ging Amplify aan de slag voor hun voorjaarsborrel. Hét moment waar collega’s en businesspartners samenkomen om over het afgelopen half jaar bij te praten. Aan Amplify de uitdaging om er een mooie namiddag van te maken met een aantal memorabele momenten en de presentatie van het vernieuwde jaarbericht. Ook moest het meer dan alleen een netwerkmoment zijn. Met plezier zijn we aan de slag gegaan!

Een prachtige locatie met retro design, glas in lood tot aan het plafond, is altijd een goede binnenkomer. Na een hartelijk welkom en het uitdelen van het jaarbericht, inspireerde een bekende filosoof de hele zaal met een gedenkwaardige boodschap. Een sneldichter

Amplify heeft voor dit evenement alles opgepakt: van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke productie. We hebben bedacht wat goed paste bij deze organisatie, zelfs tot aan het design van het drukwerk. Voor de klant was dit de eerste keer dat ze een externe partij inschakelden voor hun voorjaarsborrel. Hun feedback? Dat het nog nooit zo makkelijk en relaxt was geweest!

Wil jij ook een succesvol event, zonder zorgen? Amplify helpt je graag!

Aantal gasten: ± 75-100
Locatie: Villa Jongerius
Type event: Netwerkborrel

Villa Jongerius

This post is also available in: Engels

WhatsApp WhatsApp ons