• What we Amplify

Congressen, Workshops, Gala’s, Diners, Shows, Uitreikingen, Festivals, Webinars, Hybride Events, Beurzen, Beursstands, Lanceringen, Feest en Vieringen, Jubilea…

Niets is ons te gek! Wil je iets heel aparts? Vernieuwends? Out-of-the-box? Creatief? We bedenken met veel plezier iets voor jou op maat!

✔ Versterken van Merken – Contact is belangrijk, echt contact maakt het verschil, zeker in een digitale vluchtige wereld. Wil je de doelgroep echt binden aan je merk, dan moet je authentiek contact maken.

✔ Versterken van Bedrijven – Bedrijven staan dichter dan ooit bij de doelgroep, medewerkers zijn mobieler en flexibeler dan ooit. Eventmarketing versterkt je bedrijf van binnen en van buitenuit.

✔ Versterken van Teams – Teambuilding is belangrijk, op een leuke of serieuze manier. Je mensen zijn je kapitaal en je belangrijkste brandambassadors, met evenementen breng je het beste in ze naar boven.

✔ Versterken van Klantrelaties – Bestaande klanten zijn net zo belangrijk als nieuwe klanten. Soms word het vergeten, investeer oprecht in de relatie en de klant investeert in jouw.

✔ Versterken van Marketing – De boodschap is vaak naar buiten gericht, zorg dat je bent waar je doelgroep is. Kom in contact en versterk je boodschap

✔ Versterken van Sales – Meer omzet is vaak de wens, we brengen de klantbehoeften in kaart en spelen daar met een evenement op in.

✔ Versterken door Contact – Menselijk contact is het allerbelangrijkst zo gun je elkaar iets en werk je samen. Evenmarketing is contact.

✔ Versterken door Beleving – Onvergetelijk word je alleen maar door een beleving, word onvergetelijk met de slimme inzet van eventmarketing.

✔ Versterken door Interactie – Als je het niet vraagt, dan weet je het niet. Nadat er contact is gelegd investeer je interactie, zo ontvang je de meest waardevolle input.

✔ Versterken door Emotie – Weet jij nog wat het leukste event was wat je ooit hebt bezocht? Emotie is gevoel, events roepen emotie op

✔ Versterken door Content – Kracht van de boodschap zit vaak in de verpakking. En die verpakking moet perfect in balans zijn om de boodschap en boodschapper niet te overschreeuwen.

Meer weten? Get Ampflied!

Dit gebeurd er als je ons belt of mailt. Dit zijn de 6 stappen naar een succesvol Amplify Event:

1).  We drinken koffie met elkaar en we luisteren naar je wensen en doelstellingen

2).  Wij maken een plan en presenteren dat, afgestemd op jouw (bedrijfs)strategie

3).  We stellen samen het plan bij n.a.v. jouw op/aanmerkingen

4).  Amplify creërt en organiseert jouw droomevent

5).  Het event loopt gesmeerd en iedereen heeft een topervaring

6).  Doelstellingen behaald! We maken de resultaten zichtbaar