NWO

Event details

locatie

NH Koningshof

Soort event

Wetenschappelijk Congres

Klant

NWO

NWO Biophysics

NWO Biophysics is dé jaarlijkse tweedaagse wetenschapsconferentie over moleculaire en cellulaire biofysica. Het doel van de conferentie is om alle Nederlandse onderzoeksgroepen in deze twee vakgebieden van de biofysica samen te brengen.

Het programma van NWO Biophysics bestaat uit een keynote presentatie, diverse plenaire sessies met genodigde nationale en internationale sprekers, parallelle sessies en posterpresentaties over diverse specifieke thema’s. Tijdens de conferentie worden de BioPM Thesis Prijs en de BioPM Poster prijs uitgereikt door de Vereniging voor Biofysica en Biomedische Technologie (BioPM).

Deelname aan NWO Biophysics is bedoeld voor iedereen die werkt en/of studeert op het gebied van biofysica aan universiteiten en instituten in Nederland.

Voor dit wetenschappelijke congres mag Amplify al jaren meewerken en bijdragen aan de congresorganisatie, van dit congres. Samen met het team verzorgen we alle voorkomende organisatorische taken rondom de voorbereidingen en eventproductie tijdens de congresdagen.