Regieorgaan SIA

Event details

locatie

Social Impact Factory

Soort event

Netwerk event

Klant

Regieorgaan SIA

SIA Sprong

De aftrap voor de 17 SPRONG-groepen markeerde het begin van hun 8-jarige SPRONG-traject.
Feestelijke Start voor SPRONG-trajecten

Bij de kick-off bijeenkomst verwelkomde Regieorgaan SIA ongeveer 50 onderzoekers en praktijkpartners van de verschillende SPRONG-groepen. In groepssessies, die volgden op een uitgebreide lunch, gingen de deelnemers dieper in op SPRONG en deelden ze hun eerste ervaringen met het traject. Vragen zoals het realiseren van een sterke, langdurige samenwerking in een groot consortium, het meten van impact, en het gebruik van relevante tools kwamen aan bod. 

Desiree Hoving, de dagvoorzitter, verzamelde waardevolle inzichten uit de groepen. Hieruit kwam naar voren dat de deelnemers tevreden zijn met het SPRONG-programma, waarmee Regieorgaan SIA investeert in de organisatie van langdurig onderzoek en samenwerking tussen hogescholen. 

Na deze deelsessies werd de bijeenkomst afgesloten met een spectaculaire springtouw-act, gevolgd door een toost. Amplify is trots op de rol die we hebben gespeeld bij het creëren van deze betoverende start voor de SPRONG-trajecten. Ontdek hoe wij evenementen onvergetelijk maken voor jouw organisatie.