Een jubileum of bedrijfsevenement om te onthouden

Jubileum of bedrijfsevenement organiseren?

Let’s amplify your event

Sommige momenten moet je groots vieren! Dat kan een jubileum zijn, maar ook een andere belangrijke viering. Als je voor een belangrijk moment een groot feest wilt organiseren, is de sfeer enorm belangrijk. Voelt iedereen zich gehoord, thuis en op z’n gemak?  Gaat iedereen naar huis met een goed gevoel en mooie herinneringen? En voegt het personeelsfeest waarde toe aan de bedrijfscultuur en de onderlinge communicatie?

Personeelsfeest draagt bij aan doelstellingen

Een personeelsfeest kan bijdragen aan meerdere doelstellingen zowel intern als extern. Denk bij interne doelstellingen aan gewijzigde strategieën en een cultuuromslag event. Alles is mogelijk! Worden de doelstellingen behaald en hebben de mensen van het interne organisatiecomité ook en mooi feestje door onze aanwezigheid, pas dan zijn wij tevreden!

Voordelen Amplify

  • Regie/productie: we regelen de complete logistiek, je hoeft alleen het applaus nog in ontvangst te nemen.
  • Uitnodigingen relaties: we denken met je mee over wie je uitnodigt en kijken ook in ons eigen netwerk wat er mogelijk is.
  • Eventdesign: álles wat je ziet en hoort, bedenkt, ontwerpt en regelt Amplify..
  • Content: we maken een contentmarketingplan voor je waarin een hoop mogelijk is. Denk aan video’s, blogs, vlogs, plogs, stories en livestreams.

Hoe betrek je mensen bij een jubileum of personeelsfeest?

Amplify’s gouden tip

Kijk of er onontdekt talent rondloopt dat maar wat graag een rol krijgt bij het event. Zijn er medewerkers die van zingen houden of in een bandje zitten? Zet ze in. Kan iemand mooi verhalen vertellen? Geef ze een podium! Betrek creatievelingen in een brainstorm over de invulling van het feest en kijk ook of je een rol kunt geven aan relaties, oud-medewerkers of leden. Zo vergroot je de betrokkenheid onderling en maak je het persoonlijk.

Neem contact op

This post is also available in: Engels

WhatsApp WhatsApp ons