Amplify je team

Training & Brainstorm

Creëer impact met een creatieve training of brainstorm

Training & Brainstorm Creëer impact met een creatieve training of brainstorm

Ben je op zoek naar een effectieve manier om uw in-house marketing, communicatie en eventmanagers te laten groeien in hun rol en hen te voorzien van de nieuwste inzichten en tools op het gebied van coaching? Dan biedt Amplify de perfecte oplossing voor uw bedrijf en het interne team wat zich bezighoudt met evenementen.

Creëer impact

Van productie tot communicatie

Naast onze organisatie tak biedt Amplify ook een unieke creatieve brainstormtraining in het ontwerpen en organiseren van effectieve en succesvolle evenementen. Deze training/brainstorm sessies is speciaal ontworpen voor marketing, communicatie en eventmanagers die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van bedrijfsevenementen, zoals conferenties, productlanceringen, en netwerkbijeenkomsten.

Onze sessies in evenementontwerp en -organisatie is ontworpen om uw team te helpen bij het creëren van evenementen die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen en de wensen van uw doelgroep. Tijdens onze in huis sessies leert uw team hoe ze een evenement kunnen plannen, ontwerpen en organiseren dat een blijvende indruk achterlaat bij de gasten en bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.
Onze training omvat praktische oefeningen en simulaties die uw managers helpen hun vaardigheden direct toe te passen in hun dagelijkse werk. Hierbij besteden we aandacht aan de belangrijkste aspecten van evenementontwerp en -organisatie, zoals het opstellen van een planning, het selecteren van de juiste locatie, het ontwikkelen van een marketingstrategie en het coördineren van leveranciers.
Onze training in evenementontwerp en -organisatie is beschikbaar als een één- of tweedaagse training en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf en uw managers. Dit betekent dat uw managers de vaardigheden kunnen ontwikkelen die het meest relevant zijn voor uw bedrijf en uw branche.
Daardoor is het mogelijk om te ontdekken wat evenementen voor u kunnen betekenen wanneer er nog niets wordt georganiseerd. Of we gaan met een frisse blik aan de slag met alle huidige evenementen en strategie. Noem ons je externe expert sparring collega’s.
Onze trainingen worden gegeven door ervaren professionals uit de branche en zijn op maat gemaakt. Meer weten? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw team te laten groeien en bloeien.