Amplify je Gala of awardshow

Gala of awardshow organiseren?

Amplify neemt de volledige organisatie van jouw gala of awardshow uit handen. Vanaf het allereerste idee tot aan de volledige verzorging van het evenement, staan wij voor je klaar. Met onze expertise zorgen we voor een naadloze uitvoering en creëren we een onvergetelijke ervaring.

Volledige verzorging van het eventmanagement

Geef je gasten een ultieme beleving met een gala of awardshow Let’s amplify your event

Een luxe, chique of bijzonder gala heeft een perfecte aankleding nodig en dat begint al ver voor het evenement plaatsvindt. De juiste uitnodiging (via de juisten kanalen!), een eyecatcher, een verrassing of iets onverwachts maken van een gala of show iets om nooit meer te vergeten. Wat wil je dat het feest uitstraalt? Luxe, zakelijkheid of creativiteit? Wat gebeurt er op het podium, wat is de show dynamiek?

Volledige verzorging van het eventmanagement

Awardshow organiseren

Een awardshow organiseren lijkt soms een eenvoudig feestje, maar er is niets zo uitdagend als het samenstellen van een uitdagende en onderhoudende podiumshow. Wij denken graag met je mee en zorgen voor de perfecte aankleding, decoratie en complete organisatie van het evenement.

Jouw voordelen

  • Regie/productie: we regelen de complete logistiek, je hoeft alleen het applaus nog in ontvangst te nemen.
  • Uitnodigingen relaties: we denken met je mee over wie je uitnodigt en kijken ook in ons eigen netwerk wat er mogelijk is.
  • Eventdesign: álles wat je ziet en hoort, bedenkt, ontwerpt en regelt Amplify.
  • Content: we maken een contentmarketingplan voor je waarin een hoop mogelijk is. Denk aan video’s, blogs, vlogs, plogs, stories en livestreams.

We helpen je graag met alle vragen over je event.

Naam(Vereist)