Amplify je leadership meeting of summit

Leadership meeting of summit organiseren?

Haal echt resultaat uit je leadership meeting of summit met Amplify eventmarketing. Wij zullen je leadership meeting of summit volledig verzorgen. 

Volledige verzorging van het eventmanagement

Haal echt resultaat uit je leadership meeting of summit Let’s amplify your event

Managementteams, besturen of directies komen regelmatig bij elkaar om de zogenoemde stip op de horizon te zetten. Zij willen de toekomststrategie bepalen en de huidige stand van zaken scherp onder de loep te nemen. Dit zijn vaak top-overleggen of summits op internationaal niveau. Vaak worden deze events buiten de deur georganiseerd, in de vorm van een ‘hei-dag’ of een off-sites bijeenkomst. De importantie van deze bijeenkomsten is hoog. Dan is het extra belangrijk om de faciliteiten en het programma zo goed mogelijk te laten passen bij de wensen van deze doelgroep.

Volledige verzorging van het eventmanagement

Locatie, locatie, locatie

Samen kijken we naar de doelstellingen van de meeting en hoe we het programma zo goed mogelijk inrichten. De locatie is belangrijk, want die kan zelfs onderdeel zijn van het programma. En voor de deelnemers zijn deze dagen vaak erg vermoeiend, dus hoe hou je iedereen fris en energiek? Laat dat maar aan ons over!

Jouw voordelen

  • Regie/productie: we regelen de complete logistiek, je hoeft alleen het applaus nog in ontvangst te nemen
  • Eventdesign: álles wat je ziet en hoort, bedenkt, ontwerpt en regelt Amplify.
  • Content: we maken een contentmarketingplan voor je waarin een hoop mogelijk is. Denk aan video’s, blogs, vlogs, plogs, stories en livestreams.

Hoe houd je de deelnemers scherp tijdens een top-overleg?

Van acht uur vergaderen wordt niemand blij. Het is ook niet effectief, want mensen verliezen hun aandacht en worden moe en hangerig. Zorg daarom voor voldoende afwisseling en energieke momenten die de boel weer even opjagen. Verder is een overladen programma killing voor je hei-dag of summit, dus beperk je tot de essentie. Welke onderdelen zijn belangrijk en wat moet er onder de streep bereikt worden? Kijk naar de energie van de groep en maak gebruik van het ritme en de dynamiek in de groep. Goede voorbereiding is key!

We helpen je graag met alle vragen over je event.

Naam(Vereist)