Amplify je PR Event

Maak het verschil met een succesvolle PR & productlancering

PR & productlancering organiseren? Amplify zorgt voor de volledige verzorging van je event. 

Volledige verzorging van het eventmanagement

PR & productlancering organiseren? Let’s amplify your event

Public Relations, de naam zegt het al, heeft alles te maken met relaties. Je wilt met PR een relatie opbouwen met je publiek maar ook met de media en influencers. Een goede relatie kan leiden tot succesvolle en positieve publicaties, áls je tenminste goede content maakt. Dat maakt de lancering van een product (of dienst) dan ook een belangrijk onderdeel van je contentstrategie. De presentatie van je product speelt een grote rol in hoe het ontvangen wordt bij het grote publiek.

Volledige verzorging van het eventmanagement

Productlancering organiseren

Je wil natuurlijk een lancering die jouw product doet onderscheiden van de rest en tegelijkertijd jouw doelgroep aanspreekt. Hier wil je je geen zorgen over maken en dat nemen we je dan ook graag uit handen!

Jouw voordelen

  • Regie/productie: we regelen de complete logistiek, je hoeft alleen het applaus nog in ontvangst te nemen
  • Uitnodigingen pers & relaties: we denken met je mee over wie je uitnodigt en kijken ook in ons eigen netwerk wat er mogelijk is.
  • Eventdesign: álles wat je ziet en hoort, bedenkt, ontwerpt en regelt Amplify.
  • Content: we maken een contentmarketingplan voor je waarin een hoop mogelijk is. Denk aan video’s, blogs, vlogs, plogs, stories en livestreams.

Hoe zorg je voor een groter bereik van je PR & productlancering

Als je een event organiseert met nieuwe producten, denk er dan eens over na om influencers uit de branche te laten kennismaken met jouw product. Vraag of ze er iets over willen delen/schrijven/laten zien op hun social media kanaal in ruil voor toegang tot het event.

We helpen je graag met alle vragen over je event.

Naam(Vereist)