Amplify je wetenschapscongres

Een wetenschapscongres organiseren?

Ontdek onze expertise op het gebied van wetenschappelijke congresorganisatie. Als team van professionals begrijpen we de complexiteit en unieke eisen van het organiseren van congressen binnen de academische wereld. Met zorgvuldige planning, uitgebreide kennis van trends en technologieën en met een scherp oog voor detail, bieden wij een naadloze congreservaring van begin tot eind.

Volledige verzorging van het eventmanagement

Wetenschapscongres organiseren Creëer impact met een succesvol wetenschapscongres

Als je een medisch en/of wetenschapscongres organiseert of een evenement waar kennis de focus heeft, komt daar veel bij kijken. Dit is namelijk een net iets andere tak van sport dan een gemiddeld evenement. De voorbereidingen zijn vaker complex. Er zijn veel (internationale) sprekers en meestal een groot aantal bezoekers, tegenwoordig veelal online maar ook hybride vormen zijn mogelijk. 

Dit vraagt om een strakke centrale regie: het hoofdpodium alleen al is vaak een event op zich. Een congresdag (of dagen) vraagt verder om een strikte indeling, vanwege talloze workshops, break-outs, of key-notes sprekers. Tegelijkertijd wil je dat het publiek genoeg ruimte houdt om te netwerken en contact te leggen.

Volledige verzorging van het eventmanagement

Van productie tot communicatie

Bij Amplify hebben we veel ervaring met events waar kennis centraal staat. We bespreken je doelstellingen en zorgen voor ROI met je congres. Van techniek tot registratie, van communicatiemarketing tot video, vlogs en blogs: Amplify zorgt ervoor er dat je het maximale resultaat uit het congres haalt.

Jouw voordelen

  • Complete online tool voor hybride, online of live medische of wetenschaps congressen.
  • Abstract handeling en een postertool geïntegreerd in het platform.
  • Veel langere en duurzame impact van je congres.
  • Online Community bouwen met het veld
  • Coordinatie / Regie/productie: wij regelen de complete logistiek (online en/of fysiek), inclusief het hoofdpodium of de plenaire zaal, van de congresdag(en)
  • Uploaden posters: bij wetenschappelijke congressen moeten de sprekers vaak posters/infographics uploaden. Het uploaden en beoordelen hiervan, door een toegewezen commissie kan allemaal volautomatisch.
  • Show & Eventdesign: álles wat je ziet en hoort, bedenkt, ontwerpt en regelt Amplify.
  • Eigen deelnemersregistratie tool: kaartverkoop, inschrijven voor programma, registratie, netwerken, badges, voting, live stemmen in de zaal, het kan allemaal in onze tool.
  • Sprekersbegeleiding: je sprekers zoek je zorgvuldig uit. Dan wil je ook dat deze mensen voor, tijdens en na het congres uitmuntende begeleiding krijgen en weten wat ze moeten doen.
  • Content: we maken een contentmarketingplan met video’s, blogs, vlogs, podcasts, stories en natuurlijk livestreams tijdens het congres zelf.

We helpen je graag met alle vragen over je event.

Naam(Vereist)