Amplify je congres

Congres organiseren?

Amplify is dé partner voor succesvolle congressen met impact. Ons ervaren team creëert onvergetelijke en impactvolle congreservaringen, van ontwerp tot evaluatie. Wij zorgen voor een gedetailleerde verzorging van elk aspect. Breng jouw visie tot leven en maak van jouw congres een groot succes met Amplify.

Volledige verzorging van het eventmanagement

Creëer impact met een succesvol congres Let’s Amplify your event

Als je een congres organiseert, komt daar een hoop bij kijken. Een congres is net een iets andere tak van sport dan een gemiddeld evenement. De voorbereidingen zijn vaak complexer door de aanwezigheid van bijvoorbeeld stakeholders. Er zijn veel (internationale) sprekers en vaak een groot aantal bezoekers. Alles moet natuurlijk vlekkeloos verlopen, wat vraagt om een centrale regie: het hoofdpodium alleen al is vaak een event op zich. Een congresdag (of dagen) vraagt verder om een strikte indeling, vanwege activiteiten en entertainment. De talloze workshops, break-outs en key-notes. Tegelijkertijd wil je dat het publiek genoeg ruimte houdt om te netwerken en contact te leggen. Hoe stel je nou dat ultieme congresprogramma samen, waarbij je rekening houdt met alle wensen en doelstellingen van zowel stakeholders, sponsoren, sprekers maar bovenal de bezoekers? Daar helpen wij je graag bij!

Volledige verzorging van het eventmanagement

Van productie tot communicatie

Congressen vragen om een vlekkeloze productie, sprekersbegeleiding én registratie van de deelnemers. Bij Amplify hebben we hier veel ervaring mee. We bespreken je doelstellingen en zorgen voor ROI en impact met je congres. Van techniek tot registratie, van communicatiemarketing tot video, vlogs en blogs: Amplify zorgt ervoor er dat je het maximale resultaat uit het congres haalt.

Jouw voordelen

  • Regie/productie: we regelen de complete logistiek, je hoeft alleen het applaus nog in ontvangst te nemen.
  • Show & Eventdesign: álles wat je ziet en hoort, bedenkt, ontwerpt en regelt Amplify.
  • Eigen deelnemersregistratie tool: kaartverkoop, inschrijven voor programma, registratie, netwerken, badges, voting, live stemmen in de zaal, het kan allemaal in onze tool.
  • Uploaden posters: bij wetenschappelijke congressen moeten de sprekers vaak abstracts en posters uploaden. Het uploaden en beoordelen hiervan, door een toegewezen commissie kan allemaal volautomatisch.
  • Sprekersbegeleiding: je sprekers zoek je zorgvuldig uit. Dan wil je ook dat deze mensen voor, tijdens en na het congres uitmuntende begeleiding krijgen en weten wat ze moeten doen.
  • Content: we maken een contentmarketingplan met video’s, blogs, vlogs, podcasts, stories en natuurlijk livestreams tijdens het congres zelf.

Volledige verzorging van het eventmanagement

Hoe zorg je ervoor dat mensen kunnen netwerken tijdens een congres?

Bijna elke evenementenorganisator wil het, maar het lukt bijna nooit: het publiek laten netwerken en verbinden met elkaar. Vaak zit een programma zo vol, dat mensen tijdens de lunch blij zijn als ze even kunnen ontspannen of gewoon hun mail kunnen checken. En dan is het alweer tijd voor de volgende sessie. Als netwerken een belangrijk doel is van je congres, dan integreren wij dat vaak in de workshops of break-outs zelf.

who do we amplify?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas volutpat, libero et aliquam cursus, nibh ante dignissim augue, ut faucibus leo purus et ipsum. Morbi et consectetur magna, eu malesuada metus. Quisque pellentesque eu nibh non sagittis. Ut nec ex tempus, tincidunt metus sit amet, pulvinar velit.

Netwerk event

SIA Sprong

Wetenschappelijk Congres

NWO Biophysics

Netwerk event

VSBfonds beurzen uitreiking

Loyaliteitsevenement

Nespresso

Congres

Nuffic Jaarcongres: Internationalisation for all

Productlancering

VSBfonds Lanceringen Bursalen Netwerk

Congres

A great place to work

Congres

Nuffic meets (Online Event)

Branding

VUmc Cancer Center Amsterdam & TCS Amsterdam Marathon

We helpen je graag met alle vragen over je event.

Naam(Vereist)