Amplify Live, Online & Hybride events en congressen

Versterk je (online) event en congres met marketing en live communicatie

Creëer impact met je live, online of hybride event. Een hybride of online event neemt veel nieuwe uitdagingen met zich mee. Amplify eventmarketing heeft een team van erg ervaren specialisten die deze zorgen uit je handen kunnen halen. 

Van productie tot communicatie

Live, Online & Hybride events en congressen Creëer impact met een online event.

Een online of hybride evenement of congres is net een iets andere tak van sport dan een live evenement of congres. Een online of hybride evenement vraagt om een nieuwe manier van denken over vorm en indeling en moet inhoudelijk, maar vooral ook visueel interessant zijn. Een ander groot verschil is de interactie: hoe zorg je ervoor dat mensen kunnen netwerken, nu ze elkaar niet meer treffen bij de lunch of borrel? En hoe houd je de aandacht vast? Er zin veel verschillende manieren om de voordelen van zowel een live als een online evenement of congres te combineren in een hybride event. Daar helpen wij je graag bij!

Volledige verzorging van het eventmanagement

Van productie tot communicatie

Er zijn verschillende vormen denkbaar voor een online of hybride congres en event. Denk aan:
 • Videoconference: Eenvoudig op te zetten, geschikt voor kleinere meetings, vergadering, break-outs of discussies.
 • Webinar: Vaak wordt deze vorm ingezet wanneer het evenement of de presentatie om één spreker draait. Er wordt een sessie gegeven een presentatie of workshop waarbij interactie wel goed mogelijk is, maar niet het hoofddoel.
 • Live Stream: Ook hier gaat het om sprekers, panelleden of debatten die worden uitgezonden. Vaak is er een goede interactie met het publiek mogelijk en wordt er hier veel gekozen voor een televisieformat met een interviewer en sprekers of gesprekken aan tafel.

Het uitzenden van een online event verzorgen wij van snel & eenvoudig (laptop met een webcam) tot professioneel & uitgebreid (locatiestudio waar een complete set-up wordt gemaakt met een professionele crew).

Het moet gewoon helemaal kloppen

Event platform

Het belangrijkste bij een online, live of hybride event of congres is een professioneel en altijd werkend platform. Alle belevingen moeten naadloos op elkaar aansluiten. Of een spreker of deelnemer nou op locatie fysiek aanwezig is of online meekijkt en presenteert vanaf de andere kant van de wereld. Het moet helemaal kloppen. Bij Amplify hebben we daarom ons eigen platform ontwikkeld op basis van onze uitgebreide ervaring met deze vorm van evenementen.

Altijd het maximale resultaat

Jouw voordelen

 • Volledig of modulair in te zetten: je gebruikt alleen wat je nodig hebt, dus dat scheelt kosten.
 • Design op maat in de eigen (event)huisstijl.
 • Ons veilige én bewezen platform kan alles:
 • Plenaire sessies
 • Break-out sessies
 • Virtuele lobby
 • Streamen vanuit professionele studio op (internationale) (thuis)locatie
 • Netwerken: 1 op 1 contact of in groepsverband
 • Interactie: chatfuncties, interactie door polls, quizzes, whitepaper downloads etc.
 • Wetenschaps- of medische congressen: Abstracts, posters handeling, poster sessies, beoordeling en presentaties.
Virtual Events en Online Congressen vragen om een steengoede communicatie en eventstrategie, plus een vlekkeloze productie door technische kennis en ervaring. Bij Amplify hebben we dat allemaal in huis. We bespreken samen jouw doelstellingen en zorgen voor Impact en ROI met je evenement. Van techniek tot registratie, van communicatiemarketing tot video, vlogs en blogs: Amplify zorgt er altijd voor dat je het maximale resultaat uit je online evenement haalt.

We helpen je graag met alle vragen over je event.

Naam(Vereist)