Amplify Eventmarketing

Wie zijn wij

Ervaren, flexibel, betrouwbaar, duurzaam en met een lach.

Amplify eventmarketing

Team Wie zijn wij

Ervaren, flexibel, betrouwbaar, duurzaam en met een lach. Dat zijn de kernwoorden vanuit waar wij werken. Met een hecht team wat al jaren samenwerkt zijn wij een loyale partner voor al onze relaties. Ons team is divers net als onze expertise en ervaring. Wij opereren met plezier als collega in complexe organisaties en voelen ons thuis bij profit en non profit organisaties.

Binnen ons team werken experts op het gebied van web, digital, marketing, communicatie en natuurlijk eventcreatie en organisatie. Zo kunnen we je overal bij helpen, alles uit handen nemen en heb je nog maar 1 aanspreekpunt.

Melissa

Linda

Mona

Mona

Eline

Kirsten

Duurzaamheid

Wij hebben een duurzaam hart en willen de planeet graag beter achterlaten voor de volgende generaties. Duurzaamheid is bij ons geen loze term en ook geen marketing slogan het zit in ons DNA. Evenementen zijn vervuilend en hebben een impact op het milieu, die proberen wij te verkleinen en te compenseren. Lokaal inkopen, plastic verbod, reizen, energie, biologisch, geen rotzooi produceren en goed nadenken over de (minimale) afvalberg die je achterlaat. We gaan er graag over met je in gesprek en delen al onze ervaringen. Maar duurzaamheid is voor ons veel meer.
  • Voetafdruk verkleinen of compenseren. Niet alleen duurzaam produceren, vooral ook niet produceren. Alles wat je niet maakt, is de meest duurzame keuze. Het eerlijke verhaal is dat evenementen vervuilen, waar we niet verder kunnen beperken, kijken we graag naar compensatie.
  • Inclusiviteit – maar dan echt. Alle soorten mensen zijn welkom en we maken ons hard voor een diverse representatie in onze events. Liever geen panels of podia vol dezelfde mensen met dezelfde mening.
  • Support: We steunen goede doelen met tijd en geld. Op dit moment zijn wij bezig met de creatie van een nieuw project Amplify Support. In de komende maanden kunnen we daar meer over delen.
  • Duurzaam first: altijd op zoek gaan naar een passend duurzaam alternatief voor alles wat we doen.