Amplify je online communicatie

Amplify Event platform

De ultieme alles-in-één oplossing voor alle bijeenkomsten

Eenvoudig en efficiënt

Ontdek het Amplify Eventplatform: De ultieme alles-in-één oplossing voor alle bijeenkomsten

Het platform is schaalbaar in te zetten en exclusief beschikbaar voor onze relaties. Ons eventplatform biedt grote flexibiliteit en persoonlijke service voor congressen en evenementen in alle sectoren. En heeft unieke aanvullende tools voor de wetenschap, onderwijs en medische sector. Ons platform biedt een uitgebreid scala aan tools en functies om jouw evenement naar nieuwe hoogten te tillen, terwijl je je kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jouw deelnemers.
Met het Amplify Eventplatform wordt deelnemersregistratie eenvoudig en efficiënt. Dankzij ons intuïtieve registratieproces kunnen deelnemers zich snel en gemakkelijk aanmelden, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. Bovendien bieden we geavanceerde technologieën voor toegangscontrole, waardoor deelnemers moeiteloos het evenement kunnen betreden met behulp van snelle scans en gepersonaliseerde badges. 

Maak indruk met een prachtige, aanpasbare eventwebsite.

Deel op je website belangrijke details en deel vlot boeiende inhoud en relevante informatie om een buzz rond jouw evenement te creëren. Met ons interactieve programma kunnen deelnemers gemakkelijk door het programma navigeren, sessies toevoegen aan hun persoonlijke schema en real-time updates ontvangen. Interactieve polls, vragen en discussieforums stimuleren de betrokkenheid en zorgen voor een levendige uitwisseling van ideeën.

Ons platform biedt ook uitgebreide netwerkmogelijkheden en een community-functie, waar deelnemers gemakkelijk contact kunnen leggen met andere deelnemers, sprekers en exposanten. Of het nu gaat om live chats, vraag-en-antwoordsessies met experts, of virtuele breakout-ruimtes voor diepgaande discussies, ons platform zorgt ervoor dat kennisuitwisseling en samenwerking centraal staan.
Daarnaast bieden we speciale tools voor wetenschappelijke congressen, zoals een abstract handelingstool voor eenvoudig beheer en presentatie van abstracts, workshops en focussessies, en een posters tool voor het indienen en presenteren van digitale posters.
Efficiënte communicatie is van cruciaal belang, en ons platform biedt diverse communicatietools, waaronder, e-mails en in-app-berichten om belangrijke informatie te delen en deelnemers op de hoogte te houden van last-minute wijzigingen en belangrijke sessies.
Het Amplify Eventplatform is geoptimaliseerd voor alle verschillende bijeenkomsten evenementen, congressen en wetenschappelijke congressen, onderwijs- en medische sector-evenementen, en biedt speciale functies en interactiemogelijkheden die deze sectoren specifiek aanspreken.
Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe het Amplify Eventplatform jouw bijeenkomst, evenement of congres naar nieuwe hoogten kan brengen. Laat je gegevens achter en ontvang onze pdf met meer informatie over het Amplify Eventplatform.

Vraag onze brochure aan

Naam(Vereist)