Nuffic

Event details

locatie

de Rijn

Soort event

Kennisevent

Klant

Nuffic

Internationale Bootconferentie NL/DE

De grensregio Nederland/Duitsland is een ontzettend belangrijk gebied, waar het belang van het kennen en leren van elkaars taal niet goed genoeg kan worden gepromoot. In deze regio steken (jonge) mensen veel de grens over, voor een dagelijkse boodschap. Maar vooral ook voor scholing, van het lager en hoger onderwijs.
Met een reisje over de Rijn de grens ontdekken

Op deze dag gaan studenten en docenten met elkaar in gesprek om van elkaar te leren. Nuffic is de organisator en aanjager van het evenement en geeft de docenten handvatten, methodes en meer hiermee aan de slag te gaan.

Wij dachten: hoe kunnen we die grens beter laten zien dan met een bootreisje over de Rijn van Tolkamer en Emmerich? In beide dorpen meerde we aan. In Emmerich organiseerde we een excursieprogramma, uitwisseling en een stadwandeling voor dit evenement. Doel was niet alleen inspireren, maar ook activeren, netwerken en kennis uitwisselen tijdens het congres.

Amplify verzorgde de volledige logistiek en de organisatie van het event. Daarnaast regelden we de fotografie en maakten we een mooie eventvideo zodat de klant dit kon delen in haar eigen communicatiekanalen.

Wil jij ook een succesvol event, zonder zorgen? Amplify helpt je graag!