Event details

locatie

MediaPlaza Jaarbeurs Utrecht

Soort event

Congres

Klant

ABN-AMBRO, Rijksoverheid, kpn, centric, CGI, achmea, Ngi

Shaping Secure Society – IT Congres Carriere Evenement

Een wervelende middag over de vraag die ons allen bezig houdt. IT en Security, hoe hou je de samenleving veilig. Shaping a Secure Society.

Met Mikko Hypponen (beveiligingsexpert en columnist en internationaal goeroe op het gebied van cyber security) als keynote spreker en Hans de Vries (Hoofd Nationaal Cyber Security Centrum) als dagvoorzitter, kon het niet anders dan een succes worden. En dat werd het, zeker na de wrap up sessie met Jan van den Berg (Full professor Cyber Security TU Delft).

De wereld is kleiner dan ooit. We zijn altijd en overal in verbinding met real time informatie. Alles en iedereen is volgbaar. Trends met betrekking tot Big Data en IoT ontwikkelen zich razendsnel. Is dit evolutie, revolutie of hype? En hoe is de beveiliging geregeld? Hoe creëer je een veilige wereld binnen IT? Tijdens de plenaire sessie en de break-outs bogen de IT’ers zich over deze kwesties.

Amplify mocht als het evenementenbureau van NRC Media voor de concepting, projectleiding en volledige eventproductie van dit IT Congres en Evenement tekenen. En met de 7 partners tezamen creëerden we dit prachtige IT Evenement.

Disciplines die wij o.a. voor dit congres hebben ingezet:

EventConcept, Event Management, Event Productie, Event Design, Show design, Stagmanagement, Sprekersmanagement, Sponsor Management, Beursvloer coördinatie, Technische Productie.

Kunnen wij jouw (IT) congres ook helpen versterken? Versterking nodig bij het organiseren van je congres? Neem contact met ons op. Let’s Amplify Your Event