Amplify EventMarketing Lid van IDEA – Leading Agencies!

IMG_5152

Amplify EventMarketing Lid van IDEA – Leading Agencies!

Een nieuwe mijlpaal in ons jubileumjaar als evenementenbureau, we blijven het maar vieren. Ook nu zijn we weer supertrots. Na meer dan 10 jaar als evenementenbureau prachtige beurzen, congressen en andere evenementen te hebben georganiseerd voor uiteenlopende opdrachtgevers is dit voor ons een eervolle erkenning van ons werk.

“De leden van IDEA geven vorm en inhoud aan ontmoetingen tussen merk of organisatie en haar doelgroepen. Zij bieden opdrachtgevers van strategie- en conceptontwikkeling tot de productie van events en campagnes waar events deel van uitmaken. Het IDEA lidmaatschap staat voor creativiteit, vakmanschap en financiële stabiliteit.” Bron: www.ideaonline.nl

En dat is precies waar wij ook voor staan met Amplify EventMarketing. De reden was simpel, Leading Agencies zijn lid van IDEA. Het kon daarom ook gewoon niet langer uitblijven dat wij ons als evenementenbureau bij deze mooie en gerenommeerde club zouden voegen. Na een uitgebreide financiële en inhoudelijke auditronde kwam daar van IDEA-verenigingsmanager Maarten Schram het prachtige nieuws, jullie zijn erdoor! Een kroon op ons werk als evenementenbureau. Dat gaan we vieren!

Meer weten wat wij als IDEA bureau voor je kunnen betekenen? Bel of mail ons vandaag nog!

Noot:

Meer informatie over IDEA – Independent Dutch Event Association

Over IDEA

Sinds de oprichting in 2002 behartigt branchevereniging en kennisorganisatie IDEA de collectieve belangen van haar leden.

Daartoe onderhoudt IDEA sinds jaar en dag goede contacten met een groot aantal organisaties binnen en buiten de evenementenbranche: overheden, andere evenementenorganisaties, leveranciers, juridische adviseurs, verzekeringsbedrijven, vak- en algemene pers etc. IDEA is bovendien lid van EventPlatform, het overlegplatform van branche- en vakverenigingen in de evenementenbranche.

IDEA heeft de ambitie om bij te dragen aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van het vak alsmede het creëren van PR momenten voor het evenementen- en live communicatievak.

Het lidmaatschap van IDEA staat open voor bureaus die evenementen organiseren voor de zakelijke markt. IDEA-leden zijn leading in deze markt en bieden hun opdrachtgevers creativiteit, professionaliteit en continuïteit. En daarom: het beste idee is een IDEA bureau.

Bron: www.ideaonline.nlDit gebeurd er als je ons belt of mailt. Dit zijn de 6 stappen naar een succesvol Amplify Event:

1).  We drinken koffie met elkaar en we luisteren naar je wensen en doelstellingen

2).  Wij maken een plan en presenteren dat, afgestemd op jouw (bedrijfs)strategie

3).  We stellen samen het plan bij n.a.v. jouw op/aanmerkingen

4).  Amplify creërt en organiseert jouw droomevent

5).  Het event loopt gesmeerd en iedereen heeft een topervaring

6).  Doelstellingen behaald! We maken de resultaten zichtbaar

Deel dit artikel