Amplify EventMarketing op The Next Event

TNE-def-768x656

Amplify EventMarketing op The Next Event 3 April Van Nelle Fabriek Rotterdam met “DroomEvent goodiebag en workshop”

Kijk jij al uit naar het lange paasweekend? Wij wel, want dan kunnen we alle “DroomEvent” goodie bags gaan vullen die we nodig hebben op 3 April tijdens The Next Event. We staan daar met een klein standje op het plein van de evenementbureaus. Ook hosten we een kennistafel over de inzet van contentmarketing rondom je evenement en kun je online afspraken met ons maken.

Op onze stand delen we “DroomEvent” goodiebags uit en kun jij je inschrijven voor je eigen “DroomEvent” (gratis!!) workshop op locatie. Hoe dat in zijn werk gaat leggen we je graag uit op onze stand. Om een tipje van de sluier te lichten, na deze workshop weet jij exact hoe je de impact van je evenement met content, marketing, communicatie en pr kan vergroten en vooral ook verlengen. We geven je tips en trucs waar je meteen mee aan de slag kunt. Dat kan voor zowel nieuwe, als bestaande evenementen.

Kun je er niet bij zijn maar wil je wel een gratis “DroomEvent” Goodiebag en workshop? Mail ons dan hieronder even je gegevens, we nemen dan snel contact met je op om deze in te plannen en aan je te versturen.

Dus, ben je opdrachtgever in de evenementenindustrie? Schrijf ja snel in via de website van organisator Eventbranche en we zien je graag na de Pasen in Rotterdam!

Groetjes Team Amplify

Plan hier je afspraak met ons en hier kun je registreren voor toegang The Next Event

Deel dit artikel