Amplify @ EventStreet – Schrijf je in voor de Campfire Sessions

eventstreet

Amplify EventMarketing present op EventStreet Haarlem – Ontmoeten we je daar?

Bekijk hier ons programma en meld je aan voor onze Campfire Sessions, Meet & Greets en de Amplify Cocktails & Mocktails

10 juli zijn wij met Amplify EventMarketing deelnemer aan de allereerste Nederlandse EventStreet Haarlem. Een initiatief van onder andere IDEA, de branchevereniging waar wij trots lid van zijn.

Je vindt ons tijdens Eventstreet Haarlem in de prachtige evenementenlocatie; de Philharmonie. Voor ons bekend terrein, wij organiseerden hier al eens een sprookjesachtig en sprankelende gala en awardshow. Wij zijn hier de hele avond aanwezig om onze kennis te delen en jou te ontmoeten.

Je kunt ons, en de speciale Amplify Cocktails & Mocktails, de hele avond vinden in de gezellige bar van de Philharmonie, de blauwe zaal.

Ook organiseren wij tijdens Eventstreet 3 verschillende Campfire Sessions waar je aan kan deelnemen. En je kunt vooraf een afspraak inplannen bij de Meet & Greet. Vanzelfsprekend kun je ook gewoon gezellig aan komen waaien. Ons team, de Amplify Cocktails & Mocktails en een leuke goodie bag staan voor je klaar.

Amplify Campfire Sessions:

Ons bureau specialiseert zich niet alleen in perfect georganiseerde en creatieve evenementen, maar ook in de marketingcommunicatie campagne rondom het evenement. ContentMarketing en PR zijn hierbij hele belangrijke onderdelen. Die onderdelen zetten wij tijdens onze deelname centraal.

En daarom hosten wij voor opdrachtgevers in de evenementenbranche op het podium van de grote zaal Campfire Sessions. Dit zijn compact interactieve sessie, waarbij wij onze kennis delen maar we vooral ook van elkaar leren. Geen powerpoints, maar echte interactie. Een unieke kans om te netwerken, kennis te delen en ons bureau beter te leren kennen. Daarom zijn er per Campfire Session een beperkt aantal plekken en vragen wij je aan te melden zodat wij een plek voor je kunnen reserveren.

Campfire Session 1:
ContentMarketing met jouw evenement – tips & trucs voor jouw evenement als contentgenerator (19:00-19:30)

Campfire Session 2:
PR rondom je evenement – (Social)media tijdens je evenement, hoe zet je dat het beste in? Leer in deze sessie de tips & trucs van startups (20:00-20:30)

Campfire Session 3:
VideoMarketing – Tips en trucs voor de inzet van video rondom jouw evenement. Vlogs, (live)streams, webinars, green screens en drones, we stippen het allemaal even aan (20:45-21:15)

Meet & Greets 17:30 – 22:00 in de blauwe zaal, de ruime bar van de Philharmonie. Hier zijn we tijdens het hele event te vinden. 

Tot 10 juli bij Eventstreet Haarlem!

Deel dit artikel