Netwerk dementie Noord-Holland noord

Event details

locatie

AFAS Stadion Alkmaar

Soort event

Kennisevent

Klant

Netwerk dementie Noord-Holland noord

Dementie kennisparade

De Dementie Kennisparade is ieder jaar weer een feestje om te mogen organiseren. Netwerk Dementie een samenwerkingsverband van zorginstellingen, welzijnsorganisaties en de regionale afdelingen van Alzheimer Nederland. De Dementie Kennisparade is een inspirerende dag voor zorgmedewerkers en vrijwilligers van de aangesloten zorgorganisaties van het netwerk.
Een geweldige dag!

Een geweldige dag voor zo’n 750 zorgmedewerkers die met/bij een cliënt met dementie en hun naasten werken én vrijwilligers die omgaan met mensen met dementie.  

Met een bomvol en inspirerend programma met tientallen workshops en een bruisende informatiemarkt is het een dag om met elkaar kennis op te doen, een kijkje te nemen “in de keuken” bij andere collega’s. En vooral om geïnspireerd te raken om het werk van deze onmisbare medewerkers morgen nóg leuker te maken.  

Amplify organiseert en produceert in zeer nauwe samenwerking met het organisatiecomité en alle zorgmedewerkers dit geweldige evenement in het AFAS AZ Stadion. Een  bijzondere evenementen locatie met een geweldig uitzicht op het veld.