FOM

Event details

locatie

De Rijtuigenloods in Amersfoort

Soort event

Productlancering

Klant

FOM

Fom 70

70 jaar bestaan is een hele mijlpaal en op deze trotse dag wilde de Stichting NWO-I (voormalig FOM) de medewerkers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt bedanken voor hun inzet, toewijding, meedeinen met economische hoogte- en dieptepunten en hun ambassadeurschap.
Een groots en trots jubileum op het spoor

De Rijtuigenloods in Amersfoort was het decor voor het officiële gedeelte in de vorm van een congres. Na afloop van het congres konden de gasten bijkomen met een hapje en drankje in het voorste gedeelte. Wij veranderden in recordtempo het congresgedeelte in een groots bedrijfsfestival. Met zoveel (verschillende) bezoekers van alle leeftijden hebben wij een passend thema bedacht dat aansloot bij de nieuwe toekomst.

Dit thema hebben we het hele festival als rode draad door de avond laten lopen. Na de ontvangst met live muziek en korte speeches was het tijd voor een opening with a bang. Een groots moment waardoor alle bezoekers direct in feeststemming zouden zijn. Het optreden van een enorme brassband, led dancers en een lasershow maakten dit moment onvergetelijk. Er mocht gedanst worden! Optredens van zangeres Jennie Lena en 2 Brothers on the Fourth Floor, afgewisseld met onze Amplify Huis-dj en de interactieve discosetting zorgden voor een bomvolle dansvloer gedurende de hele avond.

Ook voor de gasten die geen zin hadden om te dansen was er meer dan voldoende entertainment. Zuurstofbars, blacklight-schilderen, VR Experience, moleculair koken, spelletjeshoek en een grote oldskool arcade hal zodat de gasten overal interactieve activiteiten konden ontdekken. Voor elk wat wils: van actief naar denken en proeven naar de toekomst.