Yanmar

Event details

locatie

Parijs

Soort event

Productlancering

Klant

Yanmar

Internationaal Persevenement en Productlancering

In het prachtige Parijs mochten wij aan de slag voor Yanmar tijdens de internationale Intermat beurs voor infrastructuur en constructie.
Let’s Amplify Your Event

173.300 bezoekers bezochten het Villepinte in Parijs om de meer dan 1400 exposanten te ontmoeten. Te midden van al deze partijen hebben wij de zeer succesvolle wereldwijde (pers)lancering voor en met Yanmar mogen creëren. Onze taak bestond uit de strategie en een deel van de uitvoer van het marketingcommunicatie traject voorafgaand aan de internationale perslancering. En het concept, productie en uitvoer op locatie rondom de lancering van de twee nieuwe motoren. Een daverend succes waarbij we de internationale pers niet alleen aanwezig hadden maar er ook zeer veelvuldig is geschreven over de nieuwe producten.

Disciplines die wij o.a. voor dit PR Event /  productlancering hebben ingezet:

EventConcept, Event Management, Event Productie, Event Design, Show design, Stagemanagement, Sprekersmanagement, Beursvloer coördinatie, Technische Productie, Video Productie.

Kunnen wij jouw productlancering of persevenement ook helpen versterken? Versterking nodig bij het organiseren van je congres? Neem contact met ons op. Let’s Amplify Your Event