TNT

Event details

locatie

Oostenrijk, Wenen

Soort event

Gala & awardshows

Klant

TNT

TNT/Fedex

Soms komen vragen uit een onverwachte hoek en wordt er een beroep gedaan op de bijzondere flexibiliteit van Amplify. Er stond een meerdaags congres met een awardshow en galadiner op de planning, maar de interne evenementmanager was helaas uitgevallen. Geen probleem, wij pakken deze uitdaging graag op!
Eén dag voor het event alles overnemen? Gaan we regelen.

Eén dag voor het evenement vertrok een van onze evenementmanagers naar Wenen om ervoor te zorgen dat het tweedaagse congres soepel zou verlopen. Zonder draaiboek en verdere gegevens is het noodzakelijk om goed te observeren en te schakelen. Veel was er al afgestemd, maar de puntjes stonden nog lang niet overal op de i. Bij een groot meerdaags internationaal congres voor de top uit het bedrijf moet alles nou eenmaal op rolletjes verlopen, dat spreekt voor zich.

Door onze ervaring lukte het om snel het vertrouwen te winnen van de opdrachtgever en aanwezige techniek en locatie mensen. We schakelden snel en efficiënt, werkten non stop de nacht door en buffelden tot 5.30 ’s morgens, maar toen kon de zaal ook om stipt 7.00 uur open en het event was een groot succes. De gasten hebben niets gemerkt van alles wat er achter de schermen heeft plaatsgevonden. En dat is onze grootste kracht, directe ontzorging van onze klant. En een waardevolle beleving voor de gasten.