VSB Fonds

Event details

locatie

Hermitage Amsterdam

Soort event

Netwerk event

Klant

VSB Fonds

VSBfonds beurzenfestival

Amplify heeft het voorrecht gehad om het VSBfonds Beurzenfestival al diverse jaren te organiseren.
Iedere student maakt kans!

Dit festival viert studenten die zich inzetten voor Nederland en een droom koesteren om in het buitenland te studeren of op andere wijze ervaring op te doen. Iedere student maakt kans! Bij de selectie leggen we de nadruk op maatschappelijke betrokkenheid en motivatie, waarbij we meer waarde hechten aan deze aspecten dan aan cijfers. Bovendien nemen we altijd de context van iemands persoonlijke situatie in overweging. 

De VSBfonds Beurs is beschikbaar voor MBO, HBO, en WO studenten. Voor alle VSBfonds Beurzen geldt dat de student naar het buitenland wil gaan voor persoonlijke ontwikkeling, en niet als onderdeel van een Nederlandse studie. Deze mogelijkheid staat open voor studenten van alle studierichtingen en is van toepassing op bestemmingen over de hele wereld. 

Als evenementenbureau spelen wij een integrale rol in alle facetten van dit evenement. We co-creëren het eventprogramma in samenwerking met partners, nemen de verantwoordelijkheid voor de deelnemersregistratie, en bieden volledige ontzorging op zowel logistiek als operationeel gebied.