10 jaar jubileum! MI Marketing wordt Amplify EventMarketing

mi-logo-2

MI Marketing wordt Amplify Eventmarketing en viert tienjarig bestaan met feestjaar

Het eventmarketingbureau van Melissa van Houten, voorheen bekend als MI Marketing Projects & Events, gaat vanaf nu door het leven als Amplify EventMarketing. Niet alleen een nieuwe naam met bijbehorende nieuwe branding, Van Houten viert het hele jaar feest met jubileumcadeau’s voor haar nieuwe én vaste klanten.

Nadenken over je eigen feestje
Het tienjarig jubileum wordt aangegrepen om het team, het portfolio, de vaste klanten en de honderden georganiseerde evenementen en duizenden gasten in het zonnetje te zetten. “We zijn trots op wat we in tien jaar bereikt hebben. Dan ga je toch nadenken over je eigen feestje, maar ook over je eigen merk en waar de waardes waar je voor staat.” Aldus Van Houten.

Het feestjaar wordt afgetrapt met een nieuwe naam: Amplify EventMarketing. “Al tien jaar lang versterken we merken, teams, bedrijven, overheid, communicatie en marketingstrategieën. We draaien al jaren mee in de top. Om aan de bal te blijven moet je meegaan met de veranderingen in de markt. Hier past een nieuwe naam bij en deze naam past ons als gegoten.”

Wie jarig is trakteert
Van Houten trakteert niet alleen haar bedrijf op een nieuwe naam, huisstijl en website, ze geeft het hele jaar cadeaus weg aan teamleden, leveranciers nieuwe én vaste klanten en relaties.

“We hebben er allemaal zoveel zin in. Dit past gewoon bij ons. In de afgelopen maanden hebben we de restyling als soft launch gelanceerd onder vrienden, bekenden en relaties. De reacties zijn enorm positief, voor ons reden om het nu nog groter uit te rollen. Ons hele team voelt zich veel beter thuis bij dit merk en deze huisstijl, we zijn klaar voor de toekomst. We nodigen iedereen uit op ons nieuwe kantoor in Utrecht, of we komen bij jou langs om te zien hoe we jouw merk en doelstellingen kunnen versterken met EventMarketing. Hopelijk tot heel snel ziens”

Deel dit artikel