• Who we Amplify

Naast de afdelingen en managers van marketing, sales, communicatie en PR, zijn dit onze meest voorkomende opdrachtgevers: CEO ‘s, besturen, uitgevers, (semi)overheden, directies, personeelsverenigingen, feestcommissies en last but not least corporate event managers.

Iedereen, groot of klein, nationaal of internationaal, is welkom bij Amplify

Sales ondersteunen wij met de organisatie van evenementen voor bestaande en nieuwe klanten. Het behouden en versterken van het klantportfolio. Of het aantrekken van new business.

Voor HR creëren wij met eventmarketing graag events voor de werving en recruitment van talent. Maar uiteraard ook voor het behoud van personeel door bijvoorbeeld interne kenniscongressen, bedrijfsuitjes en teambuilding events.

Regelmatig komen we in actie voor personeelsverengingen en feestcommissies die wel wat (inkoop)expertise kunnen gebruiken en zelf graag ook een leuk feestje willen hebben.

Directies, besturen en managers ondersteunen wij vaak met creatieve eventcontent wanneer zij moeten presenteren op interne en externe evenementen. We produceren presentaties, videomateriaal, audio ondersteuning en meer. Kom fantastisch en onvergetelijk voor de dag.

Marketing versterken wij door de boodschap live kracht bij te zetten. Vaak met productlanceringen, pr evenementen, content creaties en meer.

Uitgevers weten ons al meer dan 10 jaar te vinden, wij begrijpen het vak. We bedenken nieuwe concepten of versterken nieuwe en bestaande beurzen, congressen, workshops, opleidingen etc voor deze doelgroep. van print naar live een van onze expertises.

Wij versterken jouw toekomst en behalen jouw doelstellingen. Welkom bij Amplify. Let’s Amplify Your Event.

Get Amplified

Vertrouwen, bezieling, expertise, precisie, flexibiliteit en een persoonlijke klik, daar ben je naar op zoek in een evenementenbureau. Dat is wie wij zijn, dat is hoe wij werken.

Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, we staan je graag te woord! We kunnen een afspraak maken om te zien of wij iets voor jou kunnen betekenen waarna we vol enthousiasme voor je aan de slag kunnen gaan.