Wat we doen

Of het nu gaat om een congres, beurs, gala, festival of feest: niets is ons te gek!

Wil je iets heel apart? Iets vernieuwends? Out-of-the-box? Of iets bizar creatiefs? We bedenken met veel plezier iets op maat!

✔ Merken – Echt contact maakt het verschil, zeker in deze digitale vluchtige wereld. Wil je de doelgroep echt binden aan je merk, maak dan authentiek contact.

✔ Bedrijven – Bedrijven staan dichterbij de doelgroep dan ooit, medewerkers zijn mobieler en flexibeler dan ooit. Eventmarketing versterkt je bedrijf van buiten én van binnen.

✔ Teams – Teambuilding is belangrijk, op een leuke of serieuze manier. Je mensen zijn je kapitaal en je belangrijkste ambassadeurs. En met het juiste event breng je het beste in ze naar boven.

✔ Klantrelaties – Met een event investeer je in de relatie met bestaande en toekomstige klanten.

✔ Marketing – Kom in contact met je doelgroep en zorg dat je daar bent waar zij ook zijn.

✔ Sales – Een goed event speelt slim in op de behoeften van je klanten en kan zo zorgen voor een stijging in je sales.

✔ Contact – De kracht van relevante content is van grote waarde voor je evenement: niet alleen tijdens, maar juist ook vooraf en achteraf. Bij elk event hoort bij een uitgekiende contentstrategie.

✔ Versterken door Beleving – Onvergetelijk word je alleen maar door een beleving, word onvergetelijk met de slimme inzet van eventmarketing.

Voor wie?

Iedereen en elke organisatie is van harte welkom bij Amplify. Of je vanuit Nederland opereert, of vanuit het buitenland, een klein bedrijf hebt of een enorm groot event te organiseren: wij helpen je graag.

Sales ondersteunen we met de organisatie van evenementen voor bestaande en nieuwe klanten. Het behouden en versterken van de klantportfolio. Of met het aantrekken van nieuwe business.

Voor HR creëren wij met eventmarketing graag events voor de werving en recruitment van nieuw talent. Maar ook voor huidige medewerkers, door bijvoorbeeld interne kenniscongressen, bedrijfsuitjes en teambuilding events.

Regelmatig komen we in actie voor personeelsverenigingen en feestcommissies die wel wat (inkoop)expertise kunnen gebruiken en zelf ook graag een leuk feestje willen hebben.

  • Directies, besturen en managers ondersteunen wij met creatieve eventcontent wanneer zij moeten presenteren op interne en externe evenementen. We produceren bijvoorbeeld presentaties, videomateriaal, audio-ondersteuning en nog veel meer.
  • Marketing versterken wij door de boodschap live kracht bij te zetten. Dit is vaak in combinatie met productlanceringen of PR-evenementen. Hierbij zetten we altijd een uitgekiende contentstrategie in.
  • Uitgevers weten ons al meer dan 10 jaar te vinden. Wij begrijpen het vak! We bedenken nieuwe concepten of versterken nieuwe en bestaande beurzen, congressen, workshops of opleidingen voor deze doelgroep. ‘Van print naar live’ is een van onze expertises.

Neem contact op

In 5 stappen naar een Amplify Event

  1. Samen koffie drinken en de doelstellingen in kaart brengen
  2. Wij gaan aan de slag met het concept en werken dit uit
  3. Plannen bespreken, aanpassen & finetunen
  4. Tijd voor jouw droomevent en een top-ervaring voor al je gasten!
  5. We maken de resultaten zichtbaar en evalueren met elkaar

This post is also available in: Engels

WhatsApp WhatsApp ons